Undgå at blive snydt, når du søger lejebolig

Hvert år bliver mange mennesker snydt på diverse boligportaler. Der findes desværre svindlere, som opretter falske profiler, og på den måde narrer de penge fra boligsøgende. I de større byer som København, Aarhus og Aalborg er der hvert år et stort pres på boligmarkedet, når flere og flere søger til de store byer. Der er mange mennesker om boligerne, men det er vigtigt, at du bevarer din sunde fornuft, når du leder efter en lejebolig.

Sådan bliver du snydt

Der findes forskellige måder hvorpå svindlere kan finde på at snyde dig på boligmarkedet. Nogle svindlere opretter falske boliger, som ikke eksisterer i virkeligheden. Der findes dog også nogle svindlere, der opretter boliger, som eksisterer i virkeligheden. Ejeren af lejligheden ved altså ikke, at svindleren bruger lejligheden til at snyde boligsøgende.

Når du søger efter en lejebolig, er det vigtigt, at du bruger pålidelige boligportaler. Når du søger efter lejeboliger på pålidelige boligportaler, skal du dog stadig være opmærksom. Du kan risikere, at der er svindlere, der også opretter falske opslag på disse sider. Svindlerne er blevet dygtige med årene, og det er derfor vigtigt, at du bruger din sunde fornuft, når du kigger på lejeboliger.

Et tilbud der er for godt til at være sandt

Det er vigtigt, at du forholder dig kritisk til de informationer, du får på boligportalerne. Hvis der er et tilbud, som næsten er for godt til at være sandt, så er det med meget stor sandsynlighed et falsk opslag. Du kan derfor kontakte boligejeren for at høre nærmere om lejeboligen, hvis du er interesseret.

Det er dog vigtigt, at du ser lejeboligen fysisk, inden du underskriver lejekontrakten og sender pengene. Billeder er ikke nok, da en svindler nemt kan finde billeder af lejligheder på nettet. Du skal derfor sørge for at komme ud i lejligheden og se den i virkeligheden. Når du kommer ud i lejligheden, har du desuden også mulighed for at se lejlighedens tilstand. Billederne på boligportalen viser kun lejligheden fra den bedste side. Billederne giver altså ikke et indtryk af pladsen i lejligheden eller støjen fra vejen.

You may also like...