Skab god stemning i din bolig

Blomster i alle farver er smukke at se på, skønne at nusse om, giver god energi og gode dufte i hjemmet. Det er muligt at have smukke blomster indenfor og udenfor. Hvis man har blomster udenfor, bør man plante dem i enten nogle krukker eller lave nogle pæne blomsterbede. Et udendørs blomsterbed bør passes. Blomsterne skal vandes, ukrudtet skal fjernes og de visne blade og blomster bør tages væk. Et halv vissent blomsterbed er ikke et kønt syn. 

Hold hjemmet pænt 

Det er altid sjovere at komme hjem til et pænt og rent hjem. Jo oftere du gør rent, jo dejligere føles det at være der. Indenfor kan du med stor fordel pynte op med smukke buketter. Mange danske hjem er sorte, hvide og grå. Giv dit hjem liv med farver. Dine pyntepuder, tæpperne på sofaen og håndklæderne på badeværelset giver liv og glæde hvis de er i nogle pangfarver. Hvis du derimod er god til farver og glad for farver, skal du passe på ikke at blive overfarvet, så det hele bliver et stort farvekaos i stedet for. 

Gider du ikke blomster? Så anvend duftlys 

Det er ikke alle der kan lide blomster, og duften af dem. Hvis dette er gældende for dig og din familie, kan du lave gode og neutrale dufte med duftlys. Duftlys er stearinlys, man kan tænde og bruge som hyggelys, eller man kan lade dem stå til pynt for duftens skyld. Hvis man har et og bruger et badekar, kan det også være en fordel at sætte nogle blomster eller duftlys på kanten af det imens man er i bad. Grunden til flere og flere gør det, er fordi det giver en god og afslappet stemning. 

Musik og avisen gør dig glad 

Hvis du alligevel går og ordner blomster, gøre rent, ordner nogle af de andre praktiske hverdags ting og du er alene hjemme, er det en god ide at spille noget musik. Det kan blive kedeligt og ensformigt at høre den samme radiokanal, så måske det er på tide at prøve noget nyt musik. Find noget god og afslappende meditationsmusik via internettet. På denne måde føler du dig ikke alene hjemme, og afslappende musik giver god energi. 

Afslapningsdag med familien om søndagen 

Du kender garanteret også søndag morgen, din bedre halvdel er nede efter rundstykker ved bageren og hvad vil du så? Du kan gøre hele morgenbordet klar, sætte dig med en tablet, telefon eller computer og starte med at læse søndagsavisen. Når man starter dagen godt ud, ved man som regel også bare at resten af dagen bliver god. Imens i alle sammen er samlet omkring morgenbordet, er der mulighed for at aftale resten af dagens oplevelser.  

You may also like...