Sådan kommer du bedst på plads i din nye lejebolig

Er du en af de mange, der lige har fået nøglerne til din lejebolig, og er du derfor klar til at starte på et nyt kapitel i dit liv som lejer? Så kan det for dig godt synes en smule svært at komme helt på plads. Der er nemlig en lang række regler og krav, som du skal forholde dig til som lejer, og derfor har du blandt andet ikke den samme frihed, som en ejer har, når det kommer til indretning.

Det findes der dog nogle løsninger på, således det sikres, at du kommer til at føle dig tilpas og hjemme i din nye bolig. Læs mere om det lige her nedenunder eller lad dig inspirere af en god online artikel.

Gør noget ved de få ting som du gerne må ændre

For det første bør du få det bedste ud af de muligheder, som der byder sig for dig. Mange gange er det muligt at ændre nogle få ting såsom gulvet, hvis blot man sørger for selv at betale det af samt bordpladen i køkkenet. Og lige netop disse to ting er nogle, der kan have mange år på bagen, hvilket kan komme til utrykt via et mere eller mindre slidt, kedeligt og trist udseende.

Tag dig derfor et kig omkring efter nogle flotte, men billige alternativer til et nyt gulv, der hurtigt og nemt kan ligges samt en praktisk bordplade.

Find din malerpensel og din lille håndværker frem

Dernæst kan du gøre de lidt mindre ting såsom at male en enkelt væg i en anden farve end de andre. På den måde skaber du en god kontrast i dit hjem, som også straks vil have fået et mere personligt præg i forhold til, hvis man kigger ind i nabolejligheden.

Det kan også være, at du skal male dine skabslåger og på den måde få det til at ligne et helt nyt møbel. Eller prøv dig frem med nogle nye greb for også at skabe et fornyet og anderledes udtryk. Ofte kan sådanne små ting komme til at gøre den helt store forskel.

Vælg møbler som der passer til din bolig

Sidst men ikke mindst skal du vælge møbler, der passer ind i din nye lejebolig. Lad derfor være med at vælge en meget stor sofa, hvis du har en lille stue, idet møblet således vil tage alt opmærksomheden fra rummet og komme til at virke meget bastant. Og vælg heller ikke den mindste seng, hvis du har et soveværelse med masser af plads. Rummene skal nemlig ej heller komme til at virke alt for tomme.

Og vælg gerne de multifunktionelle løsninger, hvis du bor på få kvadratmeter, idet mange ting så vil komme til at virke mere praktiske for dig.

You may also like...