Indretningen af hjemmet skal skabe tryghed og stolthed

Vores hjem er for mange, det tryggeste sted at være. Det er her man har base og frirum fra omverdenen. Det er også her, at ens familie og nærmeste befinder sig. Derfor er det også vigtigt, at man føler sig godt tilpas i sit eget hjem. Det vigtigste er basalt nok, at man føler sig hjemme. Man skal føle, at man hører til der, og har det godt i hjemmet. På den måde slapper man mere af, og har derfor også mere overskud til resten af dagens udfordringer og opgaver.

Den personlige stil

 Hvilken stil, farver og møbler, som man ønsker at indrette sit hjem med, er helt op til en selv. Den personlige stil er en del af charmen, når man træder ind i andres hjem. Det medvirker også til en tryghed for gæsterne, når man kan mærke ejeren i indretningen, fordi det virker ægte og trygt. Der er mange overvejelser, når man skal finde ens personlige stil. Der er overvejelser omkring farver, møbler, størrelser, stil og faktisk også praktik. Indretningen skal passe rummets form og areal. Som man næsten kan høre på overvejelserne, så tager det tid at finde ens personlige stil. Stilen udvikler sig højst sandsynligt over tid i takt med ens egen udvikling i livet. Man går måske fra et børneværelse, til at man skal flytte hjemmefra i en lille lejlighed. På et tidspunkt stifter man måske familie, og skal skabe et nyt hjem i helt nye rammer. 

Tilpas indretningen efter dine behov

For at have mest overskud, handler det om at skabe ro omkring sig. Har man en personlig indretning, som giver mening for familien, er dette meget mere realistisk. Det handler ikke kun om flotte møbler og mange farver, det handler også om behag og tryghed. Hvilke behov har man? Er man en stor familie, kræver det også store praktiske møbler. Er det en 1. værelses lejlighed, kræver det en opdeling og en masse opbevaring. Fungerer hjemmet praktisk med indretningen, vil man automatisk hvile mere i sit hjem. Samtidig så går hverdagens udfordringer også mere smertefrit, fordi man har kontrol over indretningen.

Har du lyst til at vise dit hjem frem?

Den personlige indretning handler altså om at skabe et hjem, som giver plads til netop de behov, som man. Man sammensætter ens praktiske behov med den personlige stil. Det giver en indretning, som både er dækkende for hverdagens behov, men som også er et hjem, som man har lyst til at dele med andre og vise frem. Et nøgleord kunne her være, at har man lyst til at vise sit hjem frem, så er det højst sandsynligt fordi, at man er stolt af det, og hviler i sin indretning. Lige som det skal være!

You may also like...