Derfor bør du overveje at købe en robotplæneklipper

Bruger du meget tid på at slå græs – og er det ved nærmere eftertanke begrænset, hvor meget tid du reelt har i døgnet til den slags praktiske arbejdsopgaver? Så er en robotplæneklipper måske løsningen for dig. Det helt geniale ved at investere i en robot, der klipper din græsplane efter egne indstillinger, er, at du sparer tid. Selvom en græsplæneklipper kan være en dyr investering i det øjeblik, du skal ud at købe maskinen, så kan den hjælpe dig med at sørge for, at græsset bliver vedligeholdt og klippet løbende.

Fordele ved at købe en robotplæneklipper

Den klare forel ved at købe en robotplæneklipper er som udgangspunkt, at du slipper for at slå græs i fremtiden. Bruger du en almindelig motorplæneklipper skal du som bekendt selv stå for at slå græsset på de tidspunkter, det trænger. Robotplæneklipper kan fås i mange forskellige modeller, men du kan forvente et prisleje mellem 8.000 – 10.000 korner. Det er selvfølgelig en slat penge. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvorvidt du vil ofre op imod 10.000 kroner for at slippe for at slå græs.

Dertil kommer selvfølgelig de årlige udgifter, en robotplæneklipper vil koste dig. Typisk hedder det sig, at en almindelig motorplæneklipper koster mellem 2.000 – 3.000, hvortil udgifterne cirka ligger på 677 kroner årligt. Udgifterne er blandt andet vedligeholdelse, eventuelle reparationer samt benzin og motorolie. En robotplæneklipper koster derimod cirka 2.114 kroner om måneden – det er både med drift, vedligeholdelse og eventuelle reparationer.

Få en flot græsplæne med en robotplæneklipper

Vælger du at investere i en robotplæneklipper, kan du være sikker på, at du får en flot og fejlfri græsplæne. En sådan maskine kører nemlig stort set hver eller hver anden dag, hvilket garanterer, at forekomsten af både ukrudt og mos bliver reduceret. Dog skal selv søge for at installere maskinen inden, du kan tage den i brug. Det vil typisk koste dig nogle timer at sætte den op, fordi den skal installeres således, at den kan finde rundt i din have. Heldigvis kan du finde guides og instruks-videoer på nettet, så du er sikker på, det bliver gjort rigtigt.

You may also like...