3 boligtips til dig, der elsker jul

Julen er en dejlig tid. Vi er mere sammen, og stemningen overalt er hyggelig og varm. December er en måned fyldt med gode ting. Vi pynter vores hjem og gader, og alting liver op i den triste, mørke tid. Nisser kravler rundt i de danske hjem, og lyskæder lyser op i vinterhaverne.

Er du den helt store juleelsker, så får du her 3 tips til, hvordan dit hjem kan blive endnu mere julet. Det første tip kender du muligvis allerede. Det er ikke så overraskende, hvis du virkelig elsker jul. Tip nummer 2 og 3 vil dog nok overraske dig. Dem har du sikkert ikke tænkt på.

Pynt hele året

Der er ingen grund til at begrænse din oppyntning til december måned. Hvis du er en rigtig juleelsker, så kan du have julepynt oppe hele året. Du kan overveje, om der skal være lidt mindre resten af året og så hele molevitten i december. Du kan også bare have det hele fremme hele tiden. Og selvfølgelig løbende spæde til.

Julen bringer os i den dejlig stemning, og det er hyggeligt med kravlenisser og engle rundt omkring i hele huset. Hvis du har lyst til det, kan det lige så godt vare hele året. Du kan selvfølgelig også nøjes med at have din pynt fremme i vinterhalvåret. Så kan dine nisser og engle hjælpe dig med humøret i den mørke tid.

Din boligs placering

Hvis du virkelig er vild med jul, så kan du finde dig et hus på en julet vej. Der er en del veje i Danmark, som hedder noget, der får tankerne hen på jul og nisser. Du kan se en liste her.

Som juleelsker kan det være rigtig sjovt at bo på en vej, der fx hedder gavevænget eller nissedalen. Så er du allerede i julestemning, når du drejer ind på din vej på vej hjem fra arbejde.

Udnyt væggen og få plads

Julepynt kan fylde meget. Vil du gerne have julestemning hele året, så kan du være nødt til at tænke lidt på pladsen. Det kan løses med lidt kreativitet.

Noget af julepynten kan heller ikke holde til at blive stående hele året. Fx juletræet holder ikke ret længe.

Vil du gerne have et juletræ hele året igennem, så fat penslen eller få en kunstnerisk ven til at komme og hjælpe dig. Du kan jo give en gang risengrød eller vaniljekranse som tak. Din ven kan hjælpe dig med at male et juletræ på væggen. Så kan det holde hele året, og det fylder ingenting. Du kan selv bestemme, om det skal males med pynt, eller om du hellere til pynte det med papirklip og lignende. Så kan du pynte det på en ny måde en gang imellem.

You may also like...